Veterinärkongressen

Hemsidan 2
Veterinärkongressen anordnas varje höst av Sveriges Veterinärförbund och är årets branschhändelse. Kongressen är en mötesplats för veterinärkåren såväl som en fortbildningsmöjlighet och ett forum för aktuella frågor inom svensk veterinärmedicin.

Veterinärkongressen bjuder på många spännande nyheter och program fullspäckat av intressanta kurser, seminarier och föredrag och riktar sig som alltid till veterinärer inom alla olika grenar av yrket. SVFs Veterinärmedicinska råd ansvarar för att ta fram programmet för veterinärer och det erbjuds även ett program för djursjukskötare. Tack vare denna bredd har kongressen möjlighet att samla fler deltagare än någonsin och det finns därmed program för veterinärer, djursjukskötare samt veterinär-och djursjukskötarstudenter – totalt sju olika program att välja bland!

Förutom fort- och vidareutbildningar utgör Veterinärkongressen en svårslagen möjlighet att träffa utställare och kollegor, utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter. Det arrangeras även ”get together” och kongressmiddag med underhållning samt utdelning av priserna Årets Veterinär och Bästa poster pitch. Allt under ett och samma tak!

 

 

Uppdaterades senast 11 november 2020