Företagarrådet

Företagarrådet - de egenföretagande veterinärernas gren inom Sveriges Veterinärförbund.

För egenföretagare finns det många frågor utöver de rent veterinärmedicinska som kan dyka upp i vardagen.

Företagarrådet erbjuder dig som företagsmedlem ett förmånligt medlemskap i Företagarna (www.foretagarna.se), - läs mer om detta längre ned på sidan! - där ditt företag blir medlem och du har tillgång till kostnadsfri juridisk rådgivning på telefon under kontorstid, från Företagarnas jurister som är specialiserade på företagarfrågor. Företagarna erbjuder även medlemsförmåner och försäkringar för dig och ditt företag.

Företagarrådet anordnar Kurs i Företagande med olika teman som berör dig som egenföretagare, alltifrån marknadsföring och bokföring till prissättning och kroppsspråk. En prisvärd tvådagarskurs fredag till lördag med gott om möjlighet till nätverkande.

Företagarrådet är även behjälpligt i förbundets remisshantering som rör remisser med företagarfokus.

Ledning
Johanna Habbe, Åseda, rådsledare och förbundsstyrelseledamot,
johanna.habbe@svf.se, tel.: 0707-969474.
Karoline Uppström Wahn, personlig suppleant till Johanna Habbe.

Bli medlem i Företagarna

Kontakta vårt kansli om du utöver ditt medlemskap även vill kunna ta del av vårt samarbete med  Företagarna. Med det medlemsskapet får du tillgång till professionell rådgivning i företagarfrågor och ett brett nätverk. Företagarna är Sveriges största organisation för företagare och representerar över 70 000 företagare med 260 lokalföreningar runt om i landet.

Företagarna erbjuder sina medlemmar:

Juridisk rådgivning 
Medlemmar i Företagarna har bla tillgång till kostnadsfri juridisk rådgivning på telefon under kontorstid, från Företagarnas jurister som är specialiserade på företagarfrågor. Läs mer här.

Läs om vanliga frågor och svar i rådgivningens FAQ.

Tidningen Företagaren - Sveriges största affärsmagasin "Företagaren" för dig som driver företag direkt i din brevlåda 6 gånger per år.

Förmånliga försäkringspaket - Specialanpassade försäkringar för dig som företagare, dina anställda och ditt företag till förmånliga priser, läs mer här

Rabatterbjudanden anpassade till dig som företagare - För aktuella erbjudanden, läs mer här

Missa inte Företagarpodden
Varje onsdag släpps ett nytt avsnitt av #företagarpodden. Här diskuteras vanliga, udda och aktuella ämnen som berör dig som företagare. Programledare är Günther Mårder, vd på Företagarna, som gästas av intressanta företagare m.fl. och varannan vecka är det Juristerna svarar där juristerna i Företagarnas Juridiska Rådgivning svarar på juridiska frågor. Läs mer och lyssna på, foretagarna.se/foretagarpodden

Uppdaterades senast 28 februari 2024