Kalendarium

Här finner du information från Husdjurssektionen avseende kurser, möten, föreläsningar och dylikt som kan vara av intresse för sektionens medlemmar.

Varmt välkommen på årligt medlemsmöte för Husdjurssektionen, med uppdaterad information om den nya specialistutbildningen!

När: 28:e januari, kl. 15:00–16:00

Var: Digitalt via Zoom

Mötet hålls digitalt via Zoom (du behöver en dator med internetuppkoppling för att kunna delta). På grund av rådande läge med Covid-19 så kommer det tyvärr inte finnas möjlighet att delta på plats. Under mötet avhandlas resultatredovisning och verksamhetsberättelse för 2021, personval samt verksamhetsplan för 2022. Utöver detta kommer vi presentera vinnaren av bästa examensarbete och mottagare av resestipendium för 2021. En uppdatering kring den nyligen antagna specialistutbildningen i nötkreaturens sjukdomar kommer också hållas, med möjlighet att ställa frågor. Ytterligare frågor och förslag inför mötet ska vara Husdjurssektionen tillhanda senast en vecka före mötet (21/1). Länk till möte, dagordning, verksamhetsberättelse och verksamhetsplan hittar du här.

Frågor och motioner skickas till husdjur@svf.se senast 21:a januari.

Hör av dig till husdjur@svf.se eller till Husdjurssektionens sekreterare, Lisa Ekman, på telefon 010-471 07 25 om du har frågor.

Väl mött!

Önskar sektionsledningen

Uppdaterades senast 28 januari 2022