Konferens: Risker och utmaningar inom livsmedelssäkerhet
På programmet: Ny växtbaserad mat, biofilmer i livsmedelsindustrin, listeria i lax, rengöring och provtagning, matfusk, salmonella i ägg, matförgiftningsutbrott 2023 samt diskussion om aktuella läget och frågor inom utbildning i livsmedelssäkerhet. Dagen avslutas med myter om livsmedelssäkerhet!
SLU, Campus Ulltuna: 7 november 2024, kl. 09.15–16.00
Arrangör: Nationellt nätverk för utbildning inom livsmedelsmikrobiologi.
Målgrupp: Livsmedelsinspektörer, anställda inom livsmedelsindustrin, produktutvecklare, kostchefer och kostvetare, dietister, veterinärer, smittskyddsläkare, inköpsansvariga, livsmedelsproducenter, mathantverkare, HK-lärare, politiker och alla andra intresserade.
Anmälan till konferensen öppnar i slutet av augusti och sista dag för anmälan är 24 oktober.
Kostnad: På plats: 3500 Kronor. Lunch, för- och eftermiddagskaffe ingår. Digitalt: 3200 SEK.
Anmälan och program: Detaljerad information kommer i andra halvan av augusti
Vid eventuella frågor kontakta Anna Blücher: anna.blucher@lnu.se.
Sprid gärna information om denna konferens till kollegor.
Uppdaterades senast 26 juli 2024