Förmåner hos bank - lån, bolån

Medlemmar i Sveriges Veterinärförbund kan ansöka om bolån hos SEB och Danske bank till förmånlig ränta (Saco-rabatt enligt gällande avtal).

Förmånliga banktjänster hos SEB

Som medlem i Veterinärförbundet har du tillgång till extra förmånliga banktjänster hos SEB. Ansök om bil- eller bolån med kostnadsfritt låneskydd, få cashback på dina inköp och placera ditt sparande i prisbelönta fonder som gör avtryck i framtiden. Allt för en enklare vardag och en mer hållbar ekonomi.

SEB kan nås på 0774-478 788 vardagar kl 8-20, för hjälp med ansökan direkt på telefon. Din ränta är SEBs upplåningsränta med avdrag för gällande Saco-rabatt.
SEB gör alltid en helhetsbedömning av din ekonomi. Tidigare var amorteringstiden minst 30-60 år, men nu kan du även ansöka om kortare amorteringstid än 30 år. Läs mer om SEB erbjudande här.

Erbjudande hos Danske bank

Som medlem i Sveriges Veterinärförbund har du genom ett samarbete med Danske Bank alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden med kraftig rabatt på hela ditt bolån. Nu kompletterar Danske Bank erbjudandet och har glädjen att nu även kunna erbjuda medlemmar med en lägre belåningsgrad en riktigt bra rabatt. (Belåningsgraden anger hur stort lånet på bostaden är i förhållande till köpeskillingen eller marknadsvärdet). Läs mer om hur du kan dra nytta av den här medlemsförmånen här

Funderar du på att köpa en bostad? Nu erbjuder Danske Bank en effektiv bolåneränta på 1,29% med ett års bindningstid. Gäller till och med 31 december 2020. Läs mer om bolån eller ansök om ett lånelöfte redan idag.

Swedbank

Saco och Sacoförbunden har även avtal med Swedbank avseende medlemslån. Mer information finns här.
Aktuellt under Covid-krisen - Stöd från Swedbank vid konkurs - läs mer här.

Uppdaterades senast 07 juni 2021