Förmåner hos bank - lån, bolån

Medlemmar i Sveriges Veterinärförbund kan ansöka om bolån hos SEB och Danske bank till förmånlig ränta (Saco-rabatt enligt gällande avtal).

Förmånliga banktjänster hos SEB

Som medlem i Veterinärförbundet har du tillgång till extra förmånliga banktjänster hos SEB. Ansök om bil- eller bolån med kostnadsfritt låneskydd, få cashback på dina inköp och placera ditt sparande i prisbelönta fonder som gör avtryck i framtiden. Allt för en enklare vardag och en mer hållbar ekonomi.

SEB kan nås på 0774-478 788 vardagar kl 8-20, för hjälp med ansökan direkt på telefon. Din ränta är SEBs upplåningsränta med avdrag för gällande Saco-rabatt.
SEB gör alltid en helhetsbedömning av din ekonomi. Tidigare var amorteringstiden minst 30-60 år, men nu kan du även ansöka om kortare amorteringstid än 30 år. Läs mer om SEB erbjudande här.

Erbjudande hos Danske bank

Ta del av förmåner som stärker upp din vardagsekonomi.
På Danske Bank erbjuds konkurrenskraftiga bolåneräntor och rabatt på privatlån (medlemslån), kontopaket, bil- och båtlån samt ett VIP-nummer för bästa möjliga service. 
Även din sambo/make/maka som ej är fackansluten kan ta del av våra erbjudanden. Läs mer om hur du tar del av ditt medlemserbjudande hos Danske Bank här.

Swedbank

Saco och Sacoförbunden har även avtal med Swedbank avseende medlemslån. Mer information finns här.
Aktuellt under Covid-krisen - Stöd från Swedbank vid konkurs - läs mer här.

Uppdaterades senast 17 juni 2022